Ervaringen – Reviews

Ervaringen – Reviews

Lees hieronder wat de leukste cliënten zeggen over de leukste bewindvoerder:

——————-

Super tevreden over hun super vriendelijk en ruimdenkend altijd andwoord terug

——————-

Sinds een aantal jaren onder de vleugels van Engels bewindvoering en afgezien van ons ingewikkeld dossier ,met goede afloop.
Zeer hulpbehoevend en begripvol daar waar mogelijk ondanks mijn gezever af en toe…lol.
Nu de voortzetting op vrijwillige basis aangegaan en wij hoeven ons om vele zaken niet meer druk te maken.
Ga zo door lieden van Engels…jullie zijn toppers.
Voor nu wens ik jullie alle goeds voor 2021 en voor zover mogelijk de allerbeste “feest”dagen.
Stay save en tot volgend jaar maar weer.

——————-

Ik zit al een aantal jaar bij Engels Bewindvoering en ik ben super tevreden.
Ze denken mee als er een vraag is en ze geven altijd eerlijk antwoord.
Meestal word een vraag dezelfde dag en vaak al binnen een uur beantwoord.
Je word er behandeld als mens, en niet als het volgende nummer op de lijst.
Engels Bewindvoering dank jullie wel voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben en nog doen.

——————-

Super lieve mensen super blij dat ik bij Engels Bewindvoering zit. Staan je altijd netjes te woord als er wat is kan je bellen of emailen krijg je ook meteen antwoord hele fijne samen werking ben blij dat ik voor jullie gekozen heb . Als je een probleem heb proberen ze samen met jou tot een oplossing te komen .Heb al eerder bewind gehad maar dat was totaal geen fijne samenwerking dus was wel beetje bang in het begin maar nee super blij met Engels Bewindvoering toppers zijn jullie 💪🏾

——————-

ik ben al enige jaren client bij engels bewindvoering, en niets is hun teveel,in goede en slechte tijden haha…………vooral de jaarlijkse evalatie,,die ik dan doornam met Helmy,konden we ook even bijkletsen, en ook via de telefoon,met oa dirk.ook zeer goed,ben sinds kon naar peter, ook een zeer fijn,maak niet uit waar je mee kom,de samenwerking is altijd zeer fijn en prettig, en ook de andere medewerkers, een zeer fijn team, en zeker ook in de toekomst

——————-

Beste bewind ooit! Nooit problemen gehad, altijd alles netjes samen in overleg afgehandeld. Snelle reactie op mail of een telefoontje, kortom als je van je schulden af wilt en zelf ook een beetje mee werkt dan zit je bij Engels Bewind goed!!

——————-

Engels bewindvoering staat altijd voor mij en mijn kinderen klaar. De zaken worden goed geregeld en uitgevoerd. Engels bewindvoering is snel te bereiken als je contact wilt hebben met je bewind. Dezelfde dag heb ik meestal een antwoord terug op mijn mail! Communicatie met mij en mijn kinderen verloopt vlekkenloos wanneer dit nodig is. Engels bewindvoering is zeker een aanrader!!

——————-

dit kantoor denkt goed mee en helpt ondanks alle financiele problemen, toch je dromen te verwezelijken.
ik kon na 15 jaar knokken naar school dankzij dit kantoor!!
persoonlijk ben ik ze erg dankbaar voor al hun service

——————-

Leuke initiatief hebben jullie bedacht voor de kinderen, Engels Bewindvoering Sinterklaas. De kinderen zullen daar ontzettend blij mee zijn! Niks anders dan positieve woorden voor Engels Bewindvoering. Ik krijg altijd een snelle reactie op mijn vragen en hun zijn erg flexibel en transparant, plus je kan internet bankieren bij deze Bewindvoering! Zeker 5 sterren waard!

——————-

Ben 3 jaar onder bewind met schuldsanering geweest bij Engels Bewindvoering Heerhugowaard.Nu 1 jaar vrijwillig onder bewind.
Heb hele goede ervaringen met Engels Bewindvoering en nooit geen problemen ondervonden.Schuldsanering is na 3 jaar afgesloten.Mijn ervaring met de medewerkers en het contact is betrokken,vriendelijk,behulpzaam professioneel.Als je een bewindvoering nodig hebt,raad ik je Engels Bewindvoering aan!

——————-


Ik zit al jaren bij Engels bewindvoering en heb eigenlijk nooit klachten krijg m’n geld altijd op tijd en als ik wat nodig heb kan t ook vaak leuk dat jullie deze actie doen en ik weet zeker dat jullie ons ook deze winter niet in de kou laten staan !

——————-

De beste zet wie ik gemaakt heb 3 jaar geleden. Zonder Engels Bewindvoering had ik het niet meer op de rit gekregen.
Ook zijn ze altijd snel bereikbaar als ik vragen heb. Super fijn!

——————-

Ik zeer tevreden en super blij met Engelse bewindvoering. Een echte aanrader voor mensen die financiële steun nodig hebben,
Ik heb door de steun en hulp van Engelse bewindvoering geen stress meer, en ook meer tijd om thuis leuke dingen te doen met mijn kinderen.

——————-

Snelle behandeling van zaken zoals Bewindvoering, Top service en snel van alle schulden af.

——————-

Jullie zijn de beste. Super leuk en goed contact. Nooit problemen. Kan altijd terecht bij jullie. Zelf heb ik Peter en Dirk jullie zijn 2 geweldige mensen echt . Ik ben super blij met jullie als Engels bewindvoerder budgetbeheer. Jullie zijn de beste. Ze Helpen je met alles echt mailtjes en bellen toppers.

——————-

Engels bewindvoering is super goed altijd te bereiken, zijn altijd voor een luisterende oor voor je als je, je verhaal kwijt wil, als er iets is zijn ze er altijd om je te helpen. Personeel is vriendelijk ookal ben jij dat niet altijd… Al met al een SUPER BEWINDVOERDER

——————-

Erg aardige en eerlijke mensen. Altijd bereid om te helpen waar dat kan en goed en snel te bereiken. Ook als je dat zelf niet altijd bent. Ik ben in iedergeval erg blij met hen!

——————-

beste bewindvoering ooit altijd goed contact nooit problemen heb veel aan jullie te danken.
engels bewindvoering goedbezig !

——————-

Zeer tevreden over de bewindvoering. Communicatie gaat goed en snel. Bewindvoering heeft snel alles geregeld. Super tevreden!

——————-

Jullie zijn toppers, gaan goed en adequaat te werk

——————-

Heel erg tevreden en goede steun en hulp al jaren! Bedankt

——————-

Fijne bewindvoerders , ze proberen je echt te helpen.

——————-

Met goed overleg is er altijd een weg.

——————-

Hele fijne mensen die je zeker goed zullen helpen in zo een tijd van nood.
Wij zijn gelukkig uit de schulden nu en dit is zeker dankzij hun.
Ik raad echt een ieder aan dat als je zo iets mee moet maken….. stap dan gerust naar ze toe voor een zeer goede afloop.

——————-

Zeer goede bewindvoerders alles goed geregeld.
Nooit problemen zeer ervaren

——————-

ze zijn erg behulpzaam en kunnen mij problemen goed oplossen dus zeker aan te raden.

——————-

Bewindvoering Engels is de beste keus die er is als jij je aan de regels houd je afspraken netjes na kom doen zij het zelfde ik heb nooit een klacht gehad of een probleem dus mevrouw Engels bij deze bedankt voor alles

——————-

Bewindvoering van haar word.
Je kan altijd met vragen bij ze terecht je word goed geholpen.

——————-

Altijd van haar worden.
Zeker een aan raden.

——————-

Prima bewindvoerders nooit problemen mee.

——————-

Als bewindvoerder werken wij o.a. samen met de gemeenten:

Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlemmermeer, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Volendam, Waterland, Weesp, Wormerland en Zaanstad

Engels Bewindvoering